El projecte Digipesca aterra de nou a Gandia amb aquesta reeixida jornada sobre pesca i cuina d’aprofitament.
L’esdeveniment inclourà una showcooking en l’Hogar del Pescador, a càrrec dels millors cuiners de fideuà del món.
Com cada any, el 16 de juliol és tradició en els municipis costaners es rendeixi culte a través de les nostres mars a aquesta Verge.
La presentació de sol·licituds està oberta fins al 27 de juliol, inclusivament.
El pròxim dijous, 20 de juliol, en el Pati d’Armes del Castell Fortalesa se celebrarà esta cita organitzada pel Consorci de Museus i el Museu de la Mar de Santa Pola.
‘El futur en les nostres xarxes: recerca i tecnologia per a una pesca sostenible’ reconegut com a millor pòster.
Investigadores del projecte Digipesca debaten sobre la implantació de l’economia blava en el Mediterrani occidental.
Saps que el peix en les llotges s’embeni mitjançant subhastes “a la baixa”? En aquest article t’expliquem en què consisteix.
Investigadores analitzen els desavantatges de l’actual mètode de subhasta individual enfront de la possibilitat de realitzar subhastes de peix conjuntes.
La UMU prova amb èxit est pilot que permetrà detectar primerencament la possible interacció de les embarcacions amb aquests cetacis i intervenir amb rapideza.